Aparcament

Sitges, pinten bastos!

Enderrocament a Can Nubials. Xavier Massip

Enderrocament a Can Nubials. Xavier Massip

 Atenció!!! Què vol dir l'Ajuntament quan parla de la renovació del sistema de tarifació? Pretén apujar els preus?

L’Ajuntament de Sitges ha dut a terme aquest dijous l’enderrocament dels tres immobles que conformaven Can Nubials, que es trobaven ocupats i en perill d’esfondrament.

L’actuació permet finalitzar les obres d’habilitació de l’aparcament de Can Robert.

L’Ajuntament de Sitges ha executat aquest dijous l’enderrocament que hi havia previst a Can Nubials, a la zona situada a La Plana, entre el Parc de Can Robert i l'avinguda del Camí de Capellans. Can Nubials estava format per tres immobles que des de fa anys estaven ocupats i en perill d’esfondrament.

L’espai resultant que queda alliberat s’utilitzarà per ampliar l’aparcament de Can Robert pendent de finalitzar des que van començar els treballs al novembre del 2018.

Un cop finalitzin les obres, l’aparcament comptarà amb més de 400 places, un accés d'entrada i dos de sortida.

El projecte també contemplava la instal·lació d’enllumenat i senyalització, i la renovació del sistema de tarifació.

L’objectiu per l’Ajuntament és oferir un espai per als vehicles i facilitar així la mobilitat per als visitants i per als barris que queden més allunyats del centre de la vila i dels serveis comercials.

Les obres han format part dels programes d'inversió sostenible que l'Ajuntament va posar en marxa per implementar millores urbanes a la vila, amb un pressupost de 200.000 euros.

Cal que l'Ajuntament aclareixi aquest punt el més aviat possible.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!