Cambres de comerç

Trobada de Ramon Giró, candidat a la Cambra, amb la FEGP

Candidatura Eines de País 17-04-2019 16:15 Lectures 934
Ramon Giró amb els representants de la FEGP. Eix

Ramon Giró amb els representants de la FEGP. Eix

Seguint els diversos contactes que el candidat a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona per la Candidatura Eines de País, Ramon Giró, està efectuant aquests dies, s’ha reunit a la seu de la Federació d’ Empresaris del Gran Penedès amb el seu President, sr. Martí Sistané, el Gerent, sr. Isidre Also, altres membres de la Junta i de l’equip tècnic de l’entitat, així com Jordi Cuyàs, com a membre del Secretariat de l’ANC que dóna suport a aquesta candidatura, que considera que l’organització cameral és una eina del país.

Ramon Giró, és un petit cavista de Sant Sadurní, membre actiu de l’Institut del Cava i ex-vocal del Consell Regulador que es presenta pel grup 6 dels 40 grups en que es divideixen els electors de la Cambra de Comerç de Barcelona, i que agrupa als aproximadament 6.000 empresaris i autònoms dels sectors de la indústria de l’ Alimentació, Begudes (vi i cava entre d’altres) i Tabac, així com fusta, Suro i altres Manufactures. És per tant un sector molt representatiu del Penedès.

La trobada ha servit per posar sobre la taula la necessitat de disposar d’una organització empresarial que doni suport a les necessitats del teixit econòmic i les del conjunt del país.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No