Cambres de comerç

Trobada de Ramon Giró, candidat a la Cambra, amb la FEGP

Candidatura Eines de País 17-04-2019 16:15 Lectures 1067
Ramon Giró amb els representants de la FEGP. Eix

Ramon Giró amb els representants de la FEGP. Eix

Seguint els diversos contactes que el candidat a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona per la Candidatura Eines de País, Ramon Giró, està efectuant aquests dies, s’ha reunit a la seu de la Federació d’ Empresaris del Gran Penedès amb el seu President, sr. Martí Sistané, el Gerent, sr. Isidre Also, altres membres de la Junta i de l’equip tècnic de l’entitat, així com Jordi Cuyàs, com a membre del Secretariat de l’ANC que dóna suport a aquesta candidatura, que considera que l’organització cameral és una eina del país.

Ramon Giró, és un petit cavista de Sant Sadurní, membre actiu de l’Institut del Cava i ex-vocal del Consell Regulador que es presenta pel grup 6 dels 40 grups en que es divideixen els electors de la Cambra de Comerç de Barcelona, i que agrupa als aproximadament 6.000 empresaris i autònoms dels sectors de la indústria de l’ Alimentació, Begudes (vi i cava entre d’altres) i Tabac, així com fusta, Suro i altres Manufactures. És per tant un sector molt representatiu del Penedès.

La trobada ha servit per posar sobre la taula la necessitat de disposar d’una organització empresarial que doni suport a les necessitats del teixit econòmic i les del conjunt del país.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No