Eleccions municipals

Dones republicanes a Canyelles

ERC Canyelles 21-05-2019 12:52 Lectures 519

Aquest proppassat diumenge 19 de maig i quan enfilem l'última setmana de campanya per les eleccions vinents, les properes municipals del dia 26, ERC-AM de Canyelles, ha conclòs amb un acte final que portava el títol de "Dones Republicanes".

A l'acte ha assistit la diputada al Congrés Carolina Telechea, l'alcaldable de Vilanova i la Geltrú Olga Arnau, l'alcaldable d'Olèrdola Fina Mascaró, i Montse Martínez alcaldable per Canyelles.

Amb aquest acte de tancament han volgut visualitzar el paper de la dona en política activa, que cada cop és més nombrós, com clar exemple la pròpia llista amb la que ERC-AM es presenta a Canyelles, que majoritàriament està formada per dones.

S'ha parlat de la importància del municipalisme i de la transcendència d'omplir el país d'ajuntaments republicans, aconseguir les alcaldies és sinònim de poder instaurar altres maneres de fer política, polítiques valentes i de portes obertes. El veïnatge, la cohesió del territori, i la mancomunació de serveis han estat altres propostes esmentades.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres