Eleccions municipals

Comunicat d'ERC, Sant Cugat Unitat Popular i Candidatura de Progrés de Sant Cugat Sesgarrigues

Entenem que el resultat no s’hauria d’haver fet públic sota cap concepte perquè condiciona les negociacions que els tres grups municipals estem duent a terme

ERC- SC-PM-CP- StCUP 03-06-2019 21:26 Lectures 2111
Imatge general de Sant Cugat Sesgarrigues. Ajt Sant Cugat Sesgarrigu

Imatge general de Sant Cugat Sesgarrigues. Ajt Sant Cugat Sesgarrigu

Aquest matí la Junta Electoral de Zona de Vilafranca del Penedès ha celebrat un sorteig on s’ha decidit qui seria l’alcalde en cas que els partits no arribin a un acord per formar govern abans del 15 de juny.

1.- Mostrem el nostre desacord en com s’ha près la decisió per part de la JEZ i com s’ha produït la comunicació pertinent als diferents grups, provocant una situació greu de desinformació i indefensió.

2.- Entenem que el resultat no s’hauria d’haver fet públic sota cap concepte perquè condiciona les negociacions que els tres grups municipals estem duent a terme.

Per tant: Informem les veïnes i veïns i mitjans de comunicació que els contactes entre els partits continuen i que encara no s’ha arribat a un acord d’investidura a Sant Cugat Sesgarrigues. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No