Política municipal

ERC Cunit acusa Impulsem d'oportunisme polític i de falta d'ètica

Obres del skatepark de Cunit. Facebook

Obres del skatepark de Cunit. Facebook

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En les darreres hores el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cunit Jaume Casañas ha fet públic en el seu Facebook els canvis que estan realitzant a la zona esportiva de Cunit, lloant la feina i adjudicant-se-la com a mèrit propi. Des d'ERC Cunit, la regidora i portaveu Carme Martínez ha explicat que "aquest projecte del qual ara se'n vanagloria, va ser proposat, dissenyat i pressupostat gràcies a l'anterior equip de Govern, sobretot als Regidors d'Esports i Joventut i al Regidor d'Urbanisme de l'anterior mandat. De fet fa 4 anys durant una trobada amb diferents joves de Cunit va sorgir la idea d'una nova zona de skate, ja que la que existia fins al moment era totalment obsoleta i perillosa pels usuaris. Aquest grup de joves van dissenyar i proposar diverses rampes i amb quins materials havia de construir-se". A més, ha indicat que "per a nosaltres com a grup polític, aquesta forma d'actuar no només ens menysprea sinó que a més creiem que es tracta d'un oportunisme polític i d'una falta d'ètica que no considerem pròpia d'un tinent d'alcalde, ni d'una persona que sempre parla en plural al Consell Comarcal així com a la Vegueria".

No obstant això, des d'ERC Cunit s'alegren que la nova zona de skate park i les pistes de petanca per fi siguin una realitat indicant que han pogut realitzar un altre dels punts del seu programa electoral de l'any 2015, un compromís que van agafar amb els joves i ciutadans i ciutadanes de Cunit. Així mateix també s'han fet les millores en les instal·lacions del Centre Esportiu "Els Joncs", com el terra dels vestuaris, que van ser pressupostats i comprats per la regidoria d'Esports i Joventut.

Des d'ERC Cunit apunten que no és la primera vegada que això succeeix en els darrers temps, com va succeir la passada setmana amb la Llar d'infants "Les Marietes". En aquest cas, la regidora d'ensenyament també d'Impulsem, Yolanda Sánchez, va afirmar que "posar en marxa la llar d'infants "Les Marietes" suposarà un esforç econòmic important per l'ajuntament, està tancada des del maig de 2012 i l'estat actual és ruïnós. En 7 anys no hi ha hagut cap actuació preventiva per mantenir en condicions l'espai i ara que hi ha demanda, caldrà invertir fort per posar-la en servei". Caldrà recordar-li a la regidora qui ha estat el regidor d'ensenyament en els darrers 8 anys, ja que és el portaveu del seu grup municipal, és a dir, el Sr. Jaume Casañas.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local