Vegueria Penedès

La JNC reclama el desplegament complet de la Vegueria Penedès

JNC Penedès 24-10-2019 10:27 Lectures 641

La formació juvenil celebra la creació de la comissió per part del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

El passat dimarts 22 d’octubre es va aprovar la Comissió Territorial d’Urbanisme del Penedès per part del Govern, i en concret, del Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquesta comissió ha de servir per poder planificar urbanística i territorialment la Vegueria del Penedès.

Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya, i des de la creació de la nova federació de la vegueria penedesenca, sempre s’ha defensat la total posada en funcionament de les seves competències.

Celebrem que el departament, liderat pel Conseller Calvet, hagi posat en marxa el desplegament d’aquestes eines i creiem que s’hauria de continuar en aquesta línia per part de la Generalitat.

Lamentem profundament que des de la Conselleria d’Economia i Hisenda, liderada pel Vicepresident Aragonès, no es doti de recursos ni el delegat del govern ni el territori.

Aquells que creuen en el territori ho han de demostrar amb fets i no només amb paraules, i encara menys amb discursos inflamats quan hi ha eleccions a la vista. Per això, agraïm la feina al Conseller Calvet i instem al Vicepresident Aragonès a que doti la Vegueria dels recursos necessaris, pel seu funcionament i desplegament.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres