Vegueria Penedès

La JNC reclama el desplegament complet de la Vegueria Penedès

JNC Penedès 24-10-2019 10:27 Lectures 1037

La formació juvenil celebra la creació de la comissió per part del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

El passat dimarts 22 d’octubre es va aprovar la Comissió Territorial d’Urbanisme del Penedès per part del Govern, i en concret, del Departament de Territori i Sostenibilitat. Aquesta comissió ha de servir per poder planificar urbanística i territorialment la Vegueria del Penedès.

Des de la Joventut Nacionalista de Catalunya, i des de la creació de la nova federació de la vegueria penedesenca, sempre s’ha defensat la total posada en funcionament de les seves competències.

Celebrem que el departament, liderat pel Conseller Calvet, hagi posat en marxa el desplegament d’aquestes eines i creiem que s’hauria de continuar en aquesta línia per part de la Generalitat.

Lamentem profundament que des de la Conselleria d’Economia i Hisenda, liderada pel Vicepresident Aragonès, no es doti de recursos ni el delegat del govern ni el territori.

Aquells que creuen en el territori ho han de demostrar amb fets i no només amb paraules, i encara menys amb discursos inflamats quan hi ha eleccions a la vista. Per això, agraïm la feina al Conseller Calvet i instem al Vicepresident Aragonès a que doti la Vegueria dels recursos necessaris, pel seu funcionament i desplegament.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No