Premis dones

El nostre món està canviant i avançant a millor

Ramon Alfós 24-10-2019 18:50 Lectures 942
Teresa Gimpera i Ramon Alfós. Eix

Teresa Gimpera i Ramon Alfós. Eix

Fa uns dies vaig tenir la sort d'assistir al sopar anual de l'associació "Talent Femení" representant al meu partit municipalista; Nou Horitzó.

Quan vaig conèixer de primera mà el treball que desenvolupa aquest fabulós grup de dones, donant-se suport mutu per potenciar al seu merescut lloc i paper a la societat, el primer que vaig pensar va ser en la meva filla Clara tenint la certesa que ella ho tindrà més fàcil que la seva àvia i la seva mare al món laboral.

Si el nostre món està canviant i avançant a millor, no és per un mer capritx de destí, és gràcies a grups de dones com el que vaig tenir l'honor de conèixer, que dia a dia amb el seu esforç i intel·ligència femenina estan fent progressar la nostra societat.

Els premis que es van concedir com cada any van ser en el Camp de la innovació, Arts Escèniques Vinicultura, Enginyeria, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Científica, Empresa Socialment Compromesa, Trajectòria, Dona en el món de l'esport i el premi d'honor va ser per l'empresària, model i actriu Teresa Gimpera.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament