Catalunya en Comú

Valoració dels resultats electorals d’ECP al Penedès

Catalunya en Comú 19-11-2019 14:01 Lectures 490

L’executiva del Penedès de Catalunya en Comú vol agrair als 33.657 votants el suport rebut dels electors aquest passat diumenge, 10 de novembre, valorant positivament que ha revalidat els resultats del 28 d’abril al conjunt de les quatre comarques, tot mantenint-se com a tercera força - al Garraf i Baix Penedès- i quarta força -a l’Anoia i Alt Penedès-.  Constaten que  la repetició electoral ha desmobilitzat una part de l’electoral, amb un retrocés de la participació, factor que evidentment els hi afectat, així com, la major competència electoral, a la circumscripció de Barcelona amb la presentació de la formació d’Iñigo Errejón, Mas País.

Valoren amb satisfacció, que una vegada més,  la veu de la ciutadania al Penedès és majoritàriament d’esquerres i progressista.

I en aquest sentit, han volgut destacar i felicitar els bons resultats dels municipis on han passar a ser la segona força, com ara: Cunit, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Cabrera d'Anoia i el Bruc.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament