Infraestructures

Presentem al ple del Consell Comarcal proposta de modificació dels accessos a l'Hospital

Xarxa Vendrellenca 06-12-2019 13:58 Lectures 735
Accés a l'Hospital del Vendrell. Eix

Accés a l'Hospital del Vendrell. Eix

Des de la Xarxa Vendrellenca fem públic que el proper dimecres al ple del Consell Comarcal del Baix Penedès, el grup d'Esquerra Republicana de Catalunya, ens presenta la moció per millorar els accessos per carretera a l'Hospital Comarcal del Vendrell.

La nostra taula de treball conjunta va presentar a través del grup Podem Vendrell al ple de l'Ajuntament al mes d’abril, una proposta perquè es milloressin els accessos per carretera a l'hospital comarcal, perquè entenem que la situació actual de fer donar tantes voltes als vehicles que volen arribar-hi, no és bona nit pels usuaris que van en cotxes, ni per les ambulàncies. La nostra proposta va prosperar al ple municipal tot i que des de l'ajuntament del Vendrell, no ens han informat de quina ha estat la resposta que els ha donat l' Unitat de Carreteres de Foment de la província de Tarragona en aquesta matèria. El que sí que sabem, és que des del grup de Ciutadans al mes de juny, es va presentar una pregunta en el nostre nom al Congrés dels Diputats, sobre la possibilitat de que el Ministeri de Foment, com a titular de l'N-340 fes alguna cosa, i en data 04 de juliol, els van contestar que no era responsabilitat seva.

Des de la nostra taula de treball, hem cregut convenient insistir en la necessitat d'exigir al Govern central, com a titular de l'N-340, que faci alguna cosa per millorar l'accessibilitat a l'Hospital Comarcal i per aquest motiu hem presentat als grups del Consell Comarcal del Baix Penedès que aprovin la nostra proposta, per que creiem que amb el recolzament tots els ajuntaments de la comarca, potser el govern central la tiri en davant. El que demanem a la moció es:

1. Que la unitat de carreteres del Ministeri de Foment de la demarcació de Tarragona, faci un estudi de viabilitat tècnica per la millora de l'accessibilitat per carretera a l'Hospital Comarcal del Vendrell.

2. Que l'Estat executi aquesta millora de l'accessibilitat a l'Hospital Comarcal.

3. Que informin a la Xarxa Vendrellenca a través del correu xarxavendrellenca@gmail.com i al grup comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya a través del correu..... sobre el resultat d'aquesta moció, així com les respostes que arribin de l'administració relacionades amb els acords d'aquesta.

Des de la nostra taula de treball esperem que aquesta proposta prosperi tenint el recolzament de tots els municipis de la comarca i el Govern Central la tiri endavant per la millora de l'accessibilitat per carretera a l'Hospital Comarcal del Vendrell, per que es una proposta  molt necessària per tota la gent que viu a la comarca.

Accés a l'Hospital del Vendrell direcció Barcelona Accés a l'Hospital del Vendrell

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No