Pla de futur del club

Acostament entre la directiva del Nova Olivella i l’Ajuntament

Rugbi Nova Olivella 04-03-2020 9:00 Lectures 315
Rafa Linares i Jonay Reguera . Eix

Rafa Linares i Jonay Reguera . Eix

Aquest dimecres passat representants de la directiva del CE. Nova Olivella 07 (Rugby Nova Olivella, CE. Nova Olivella 07 i Tennis Nova Olivella), Rafael Linares (tresorer del club), i de l’Ajuntament; Jonay Reguera (Regidor d’esports), es reunien a la sala polivalent de la Crivillera (Mas Milà), per acostar postures i construir un pla estratègic per l’esport del municipi.

Aquest any el Nova Olivella ha sofert una caiguda important a nivell social, econòmic i sobretot esportiu, dintre de les seves seccions. Membres de la directiva han deixat els seus càrrecs, per temes personals, i seccions com la de futbol 7, per poder subsistir han hagut de fer un tàndem amb un altre club de la lliga comarcal de futbol 7 de Vilanova per poder seguir jugant, Pamp Rojo de segona A.

La secció de rugbi ha perdut l’escola i les categories superiors han caigut en picat. Economia i el més important falta d’esportistes al municipi.

Aquesta reunió amb el nou regidor ha fet que tant el club com l’Ajuntament hagin exposat els seus projectes de futur per impulsar aquests esports i poder tornar a gaudir del rugbi i el futbol 7 olivellenc (partides de formació, difusió de l’esport a les xarxes socials i mitjans, patrocinis, instal·lacions, etc). Propostes que es veuen obligades a sorgir, sinó volem perdre a un Nova Olivella que ja porta 13 anys, treballant per l’esport i els temes socials al municipi. A partir d’ara només toca treballar.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres