Coronavirus

Les passejades de gossos

Joan Cuenca 05-04-2020 19:20 Lectures 762

Aquets dies de confinament, són dies de moltes reflexions... totes les informacions que ens arriben, ens desperten aspectes nous que alguns ja tenien i d’altres com jo comencem a sentir... la necessitat de sentir que hi ha alguna cosa que es vol comunicar amb els éssers humans, digues-li Déu, Jehovà, Al·là, Buda, Esperit Sant, éssers d’altres mons o galàxies, nosaltres mateixos vinguts del futur...potser per canviar alguna cosa?

El que si és clar que on estem anant no és el millor camí a seguir pel futur de la humanitat!

Hi ha gent que comença a fer-se sentir, avisant que hem de modificar aquest consumisme del que estem impregnats tots plegats... l'ambició ens arrossega a formar part de la gran massa i tenim que despertar... cada dia veiem, sentim que el planeta l'estem destrossant i que la culpa es de l’home... però sabeu quantes espècies d’éssers vius conviuen amb l’home? Milers! I nosaltres cada vegada som molts més i les altres espècies cada vegada menys i fins hi tot! L home s’ha permès el luxe d extingir-ne alguna....

Ens podem plantejar perquè aquesta pandèmia sols afecta a la única espècie culpable de destruir la casa de tots els essers vius?
Son temps de canvis, d’espiritualitat.

Crec que hem de reaccionar i obrir els ulls per que ens estant avisant que no anem bé.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres