Coronavirus

Un parell de cartes i una mascareta

Sobres amb mascaretes. Eix

Sobres amb mascaretes. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Al fil de l’anunci fet als mitjans de comunicació de que la gent del municipi de Vendrell que tingui 70 anys rebrà una de les 5582 mascaretes per part del consistori local acompanyat de dues cartes, vull escriure aquest article confinat a la meva casa, per mostrar el meu més profund rebuig a tal acció.

Primer de tot voldria parlar dels criteris sanitaris que s’han escollit per fer aquesta acció, donat que si un es llegeix les informacions del departament de salut els col·lectius més vulnerables per aquesta pandèmia van dels 65 anys endavant i persones amb patologies cròniques de qualsevol edat. No obstant jo sóc un simple profà en tan complexa matèria i per tant tot el que jo pugui dir en aquest cas, no és més que una observació sense criteri mèdic. Però hauríem de tenir una comissió de salut a l’Ajuntament del Vendrell que funcionés des de ja fa massa temps que segurament hauria dit en sessió extraordinària quins haurien de ser els criteris tècnics per repartir aquestes mascaretes a la gent gran de la nostra vila. No obstant com que no funciona perquè en aquest ajuntament optimista sols funciona el que el Govern vol, ens trobem que no se sap qui amb quina autoritat i a quin criteri ha pres aquesta decisió medico-propagandística.

Pel que fa a l’enviament de la carta que no se m’enfadin els membres de la Xarxa de Suport veïnal, no tinc res a dir de dolent de vosaltres, donat que si algú mereix enviar una carta amb aquesta mascareta, hauríeu de ser vosaltres que esteu sent l’ànima i el recolzament de tanta gent a la nostra vila abandonada per la manca d’una infraestructura efectiva de l’ajuntament. No us puc dir un altre cosa que gracies per la gran feina que esteu fent i treure’m el barret davant de vosaltres.

Pel que fa al nostre batlle que vol aprofitar aquest acte amb 5582 cartes adreçades a potencials votants. Senyor Kenneth Martínez li agrairia que deixes de fer propaganda de la seva feina que dit sigui de pas és dolenta, i  li demanaria que no envies cap carta a cap persona gran de la nostra vila dient-li res de res. Penso que en els moments que vivim i que patim tots plegats, no es pot acceptar que desprès de la gestió nefasta per part de l’equip de Govern, ens trobem que en comptes de fer autocrítica de la feina que feu, seguiu fent les coses malament i preteneu capitalitzar un acte on cap polític hauria de figurar. Crec que és un bon moment per ser humil i reconèixer el treball ingent i molt positiu de la societat civil, deixant que siguin ells els únics que facin arribar una missiva a la gent a traves de la Xarxa de suport veïnal.  

Per acabar us diré a tots aquells que em critiquin per no tancar files amb el Govern local en moments com aquets, als polítics del govern local com el senyor Soriano que per interès polític propi, diuen que hem de treballar tots junts. Aquest Govern local que tenim al Vendrell, mai ha tingut interès en treballar amb la resta, creu que pot imposar les seves idees i el que és pitjor, el seu relat tort de la realitat. Per aquest motiu, a mi mai hem trobareu al costat de gent com aquesta, sempre estaré al davant, fent-li front. 

Antonio Garcia Leal
Secretari del Tancat III

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!




SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local