Crisi del coronavirus

Comunicat de Vilanova en comú sobre la resposta del govern municipal a la proposta de la comissió especial sobre el model d'atenció a la dependència

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En relació a la resposta del govern municipal davant la proposta que hem fet arribar per a que es creï una Comissió Especial sobre el model d’atenció a la Gent Gran i la Dependència.

Des de Vilanova en Comú volem aclarir:

Davant de la preocupació dels vilanovins i vilanovines sobre l'impacte que està tenint la COVID19 a la nostra ciutat, qualsevol formació política responsable ha de posar sobre la taula propostes que procurin una millora de les condicions de vida de tothom a la nostra comunitat.

És això el que hem fet, amb la proposta de creació d'una Comissió Especial sobre el model d'atenció a la dependència i gent gran, que de moment està pendent de resposta del govern municipal.

La seva reacció ha estat respondre’ns per aclarir, a darrera hora,  part de les informacions no prou ajustades que contenia la part expositiva de la proposta i que des de fa setmanes recollien diversos mitjans de comunicació.

Lamentem que no s'hagi pronunciat clarament en l'essencial, que és exercir la transparència i l'estudi del què ha passat i que des d’inici no hagi encapçalat la creació dels espais i de les eines necessàries per a fer possible valorar, corregir errors i avançar en les millores.

Ara més que mai cal transparència, precisament per no confondre a la gent. Sempre és millor que des del primer moment, la informació flueixi de la principal institució de la ciutat, de forma directa i oberta a la ciutadania.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local