Accident de trànsit

Queixes per la inseguretat viària a la carretera de Costa Cunit

La urbanització, entre Cubelles i Cunit, acumula diversos accidents de trànsit

Meritxell Pérez 04-08-2020 16:28 Lectures 1392
El vehicle accidentat a la carretera de Cubelles a Costa Cunit. Eix

El vehicle accidentat a la carretera de Cubelles a Costa Cunit. Eix

La Diputació de Barcelona va assegurar fa uns mesos que condicionaria la carretera entre Costa Cunit i Cubelles, que ara és de titularitat municipal.

A dia d'avui l'únic que s'ha fet ha estat raspar l'asfalt de la carretera i prou! Ahir el meu home a les set del mati, després del xàfec que ha caigut, cansat de passar pel mateix lloc i sabent que la carretera és molt perillosa, ha bolcat el nostre cotxe 4x4, deixant-lo destrossat.  No cal lamentar danys personals però el cotxe ha quedat pel desguàs. Cap ajuntament es posa d'acord per arreglar ja no el mal estat del camí sinó que tampoc per fer un bon manteniment d'aquesta.

Avui m'ha tocat a mi però demà li pot passar a un altre veí, fins quan no faran res i arribaran a un acord més enllà de raspar la carretera? Fins que hi hagi de lamentar una mort?

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No