Política

Aleix Ruiz assumeix la presidència del Partit Demòcrata al Garraf

Aleix Ruiz, president del Partit Demòcrata al Garraf. Eix

Aleix Ruiz, president del Partit Demòcrata al Garraf. Eix

Després de la baixa de l’anterior president del partit al Garraf, el vicepresident comarcal, Aleix Ruiz, assumeix la presidència dels demòcrates de forma interina fins a la celebració de les properes eleccions, on s’escolliran els nous responsables territorials.

La decisió s’ha pres en el marc d’una assemblea telemàtica dels associats a la comarca, amb la intervenció del president del partit, David Bonvehí, qui ha remarcat que “som un partit amb múscul, que manté més de dues-centes alcaldies a tot el país i amb vocació de servei a la ciutadania. Seguirem treballant per Catalunya i la seva llibertat des del rigor i el bon govern.”

Aleix Ruiz ha volgut recordar que ‘’tenim gent a tots els municipis del Garraf amb ganes de treballar en el nostre projecte, posant l’accent en el municipalisme i la bona gestió”. Ha afegit que en les properes setmanes es molt possible que hi hagi noves incorporacions a l’executiu, que ajudaran a reorganitzar el partit a la comarca. El nou president de la formació nacionalista ha volgut deixar clar que “nosaltres seguirem treballant per fer avançar nacionalment Catalunya, perquè no ens hem mogut d’allà on érem ni dels valors i ideals que hem defensat sempre.” 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar