Política

Aleix Ruiz assumeix la presidència del Partit Demòcrata al Garraf

PDeCat 28-09-2020 12:27 Lectures 911
Aleix Ruiz, president del Partit Demòcrata al Garraf. Eix

Aleix Ruiz, president del Partit Demòcrata al Garraf. Eix

Després de la baixa de l’anterior president del partit al Garraf, el vicepresident comarcal, Aleix Ruiz, assumeix la presidència dels demòcrates de forma interina fins a la celebració de les properes eleccions, on s’escolliran els nous responsables territorials.

La decisió s’ha pres en el marc d’una assemblea telemàtica dels associats a la comarca, amb la intervenció del president del partit, David Bonvehí, qui ha remarcat que “som un partit amb múscul, que manté més de dues-centes alcaldies a tot el país i amb vocació de servei a la ciutadania. Seguirem treballant per Catalunya i la seva llibertat des del rigor i el bon govern.”

Aleix Ruiz ha volgut recordar que ‘’tenim gent a tots els municipis del Garraf amb ganes de treballar en el nostre projecte, posant l’accent en el municipalisme i la bona gestió”. Ha afegit que en les properes setmanes es molt possible que hi hagi noves incorporacions a l’executiu, que ajudaran a reorganitzar el partit a la comarca. El nou president de la formació nacionalista ha volgut deixar clar que “nosaltres seguirem treballant per fer avançar nacionalment Catalunya, perquè no ens hem mogut d’allà on érem ni dels valors i ideals que hem defensat sempre.” 

Associats PDeCAT VNG

PDeCAT VNG

PDeCAT VNG

Opinions dels associats PDeCAt de Vilanova

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No