Relats

Molt de veritat

Totes les històries arraconades dins de qualsevol calaix... algun dia

Neus Moral Nolla 12-10-2020 20:02 Lectures 406

I les promeses fetes en silenci, i els somnis volguts amb la mirada, desapareixen, colgats entre papers gargotejats... i obvien la importància del moment. I l’endemà ja haurà deixat pas a un altre dia, en què potser les promeses silenciades i els somnis anhelats hauran caigut en l’oblit.

I és que l’instant és volàtil i menut, tant que sovint passa desapercebut. Però aquella punxada el delata i el fa evident; és tan sols llavors, mai no hi ha un després.

La fiblada al cor: històries, promeses, somnis. Vida. Touchée!

I és aleshores. Apareixen la valentia i el coratge; res ni ningú et prendrà el moment ni la força que se’n desprèn; no et faran callar. Crida-ho arreu, que les teves històries, les teves promeses i els teus somnis són tots de veritat. I els viuràs orgullosa i convençuda. Sempre.

Que mai no sigui massa tard.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No