Política

La mediocritat dels cacics

ERC . Eix

ERC . Eix

Un dels greus problemes que pateix, ja fa uns anys, l’activitat política, és el de la mediocritat d’una part important de les persones que s’hi dediquen a la mateixa. Hi ha qui ho fa com a modus vivendi, d’altres per interessos, diguem, mercantils, i hi ha qui ho fa per la necessitat de sentir-s’hi important. És evident, que el pensament de servei públic, de servei a la ciutadania, que hauria de ser el motor de tota activitat política, en aquests personatges, no existeix.

Aquests personatges, acostumen a fer molta feina de passadissos i quan hi ha qui pugui interferir en els seus interessos, no tenen cap escrúpol en mentir, difamar i manipular, fins hi tot, no tenen cap problema en vulnerar les normes i principis dels partits que diuen representar.

Alguns d’aquests personatges, al Garraf, ja fa massa anys que no paren de remenar la cua intrigant contra qualsevol que els hi molesti. Actuen com autèntics cacics. Som uns quants els que els hem patit. Ens han difamat en aquells entorns on hauríem d’haver trobat companys de projecte polític. Han mentit on calia, explicant un relat que justifiques les seves indignes accions. I ho han fet i ho fan, sempre aprofitant la mediocritat i la por dels que els envolten. Por a perdre la quota de poder aconseguida a l’acceptar el joc de les difamacions, mentides i manipulacions.

Aquests personatges, no acostumen a donar la cara, acostumen a utilitzar personatges tòxics de mena, com una que durant uns mesos va ser regidora, per tal de generar mala maror on veuen que no controlen. Són els que sempre adulen als caps i busquen el lloc més adient per fer-s’hi la foto amb ells i després les ensenyen als de sota i així donen a entendre que compten amb el recolzament dels de dalt.

Un d’aquests personatges, és president comarcal. Només cal mirar qui són alguns dels membres de la seva executiva, per saber com actua. Hi trobem la busca raons de Canyelles, el difamador de Sitges i la difamadora de Sant Pere de Ribes. Les joies de la corona juntes per riure les gràcies del president.

No ha tingut escrúpols en donar cobertura al boicot constant als que, durant anys, van fer funcionar la secció local de Canyelles, però no li reien les gràcies. Han amagat la seva feina, els van ignorar i mai els van recolzar, com tampoc ho va fer la presidenta regional. La busca raons ha estat el seu peó.

I que dir de com han actuat a Sant Pere de Ribes. En connivència amb un cacic, que va manar en el consistori, que juga a dues bandes, la doble militància està prohibida pel partit però el president comarcal no fa res. Aquest personatge sempre apareix quan la secció local creix i genera mala maror. S’han carregat la secció local, el grup municipal i, com va passar a Canyelles, militants que marxen. Així s’agraeixen els resultats històrics de les darreres eleccions municipals, o potser per això ha passat tot, al cacic local no li deurien agradar.

El president comarcal, no només no fa la seva feina, suposo que era més interessant utilitzar les taules públiques per fer coses privades amb la càrrec de confiança, nega informació a qui en té dret, menteix als mitjans de comunicació i difama davant els òrgans del partit. Una joia de personatge, sense principis ni educació, ni ètica. Un mediocre indigne de representar res.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!