Govern de Cubelles

Dos anys de govern i seguim!

Arribem, doncs, a l’equador de la legislatura amb la meitat del camí ja completat i amb tota la il·lusió del món per acabar de completar projectes i encetar-ne de nous. L’objectiu, òbviament, és donar compliment al nostre pla de mandat però, alhora, ser capaços de posar les bases de la Cubelles de demà.

Al llarg d’aquest dos primers anys hem enllestit temes llargament reivindicats a la vila i que, gràcies a la perseverança i l’esforç de tothom, ja han quedat encarrilats i seran una realitat ben aviat: la remodelació del passeig Marítim; la construcció de la nova biblioteca, acabada i pendent ara del mobiliari i resta d’equipament; el reforç dels serveis socials amb motiu de l’esclat de la pandèmia; la reducció dels abocaments d’aigües fecals al riu; l’obertura d’una aula integral de suport (AIS) per a alumnes amb necessitats educatives especials; la confecció del Protocol i Pla d’actuació davant les agressions sexistes en espais d'oci, malauradament tan necessari com imprescindible; l’estudi de reforma del passeig Vilanova...

I ara encara queda el millor. Amb la vacunació a ritme de creuer i la represa progressiva a la plena normalitat prepandèmia, és hora de posar les bases de futurs projectes i l’execució de totes aquelles iniciatives, actuacions i serveis que la nostra població tant es mereix. És moment d’implementar un pla de xoc ambiciós sobre la via pública que serveixi per millorar voreres, asfaltat i enllumenat de manera que avancem cap a una vila de les persones, respectuosa amb el medi ambient i la sostenibilitat i combativa amb el canvi climàtic.             

De la mateixa manera, seguim treballant per a la consecució, per primera vegada, d’una borsa d’habitatge de lloguer social a Cubelles i la creació d’un centre de serveis, que doni cobertura a aquelles persones de més edat del nostre municipi sobre la base del principi de l’envelliment actiu i la lluita contra la solitud que ha caracteritzat la nostra actuació envers la gent gran. També durant aquest dos anys confiem a tenir en marxa el nou sistema de recollida de la brossa selectiva, un cop la Mancomunitat Penedès Garraf ha desencallat certs imprevistos interns, així com la millora de la deixalleria, amb l’objectiu de ser més eficients en la gestió de residus i sense oblidar en cap moment que el millor tractament de les deixalles, però, són aquelles que no es generen...

Hem adquirit nou patrimoni alhora que esperem sumar-ne de nou, com la Fundació Estapé, que ens ha de servir per dinamitzar el nostre municipi tot generant nous serveis i oportunitats per a la nostra població. Aquest és el nostre compromís i aquesta la nostra vocació: treball constant i tota la il·lusió per situar-nos a l’alçada del que el nostre poble i la seva gent es mereix. Som-hi!              

 

Rosa M. Fonoll i Ventura
Alcaldessa de Cubelles

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!