Futbol

El Club Futbol Calafell serà desnonat del Joan Rios abans del 15 d'agost

CF Calafell. Eix

CF Calafell. Eix

El Club Futbol Calafell ha rebut una carta de l’ajuntament de Calafell en la qual els indiquen que hauran d'abandonar el camp municipal de futbol Joan Rios abans del 15 d'agost o bé, seran expulsats per la força. El Club que enguany ha fet el seu 98è aniversari, fa pocs dies que anunciava a través de les seves xarxes socials que el seu entrenador Salvador Pérez Molinero renovava per la pròxima temporada i també que s'incorporava a l'staff tècnic Luis del Fresno.

D'aquesta manera i sense lloc on poder entrenar, sense oficines i sense magatzem, no podran continuar competint a la Lliga de la Federació Catalana de Futbol, a la qual estan inscrits. El Club Futbol Calafell actualment juga a la tercera catalana a la categoria sènior.

Segons indica la carta, les raons per desnonar-los és perquè segons l'ajuntament, no van acceptar una fusió dels quatre clubs del municipi, desapareixent l'escola de futbol base, la UE Segur, l'At. Segur i el CF Calafell, però la veritat, és que la resta de clubs, tampoc han acceptat aquesta fusió. A més, durant la reunió amb el president del CF Calafell aquest no es va negar, sinó que volien una reunió amb tots els clubs implicats en aquesta situació.

Per tot això, el Club Futbol Calafell ha convocat a socis i seguidors el pròxim dilluns dia 26 de juliol a les 19 hores per tal de celebrar una assemblea extraordinària al Parc de la Sínia de Calafell.

Segons el CF Calafell, aquesta decisió presa per l'ajuntament de Calafell de forma unilateral, és una caça de bruixes i vinculada a temes personals que res tenen a veure amb el que indica la carta. A més, no comprenen com poden intentar fer-los desaparèixer quan es tracta d'un club que en dos anys complirà els seus cent anys d'història i demanen a l'ajuntament que reflexioni i que no els faci abandonar el camp municipal Joan Rios.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!