Política municipal

Encetem el curs polític 2021-2022

Jordi Mas, President FunDem; Dolors Gordi, ex-Diputada al Parlament; Joana Ginel, voluntària i Robert Cavaller, ex ERC i alcaldable per Solidaritat

Jordi Mas, President FunDem; Dolors Gordi, ex-Diputada al Parlament; Joana Ginel, voluntària i Robert Cavaller, ex ERC i alcaldable per Solidaritat

Amb tot, n’hi ha que ens resistim a plegar perquè hem fet un camí massa llarg fins arribar on som, mai no llançarem la tovallola i, si cal, serem els únics a defensar la unilateralitat com a via per assolir la llibertat del poble de Catalunya.

Aquest dijous al Prado vam decidir engegar el curs polític 2021-2022 amb objectius clars i realistes, com per exemple millorar la comunicació amb el voluntariat per tal d’informar tothom de l’activitat de Demòcrates. A banda, volem reactivar les reunions presencials i també començar a fer actes públics interessants amb l’objectiu de fer partícip el major nombre de garrafencs i garrafenques possible. De seguida, les primeres propostes es van convertir en accions concretes, hem tirat endavant un butlletí electrònic mensual, ens veurem per fer la tradicional ofrena floral de la Diada a l’Ajuntament, i farem un acte relacionat amb l’àmbit sanitari cap al 6 d’octubre, amb la presència de la nostra diputada al Parlament, Titon Lailla, a Sitges.

Com heu vist, ens hi hem posat de debò: que potser algú dubta que la Independència no s’aconseguirà sense cap esforç? Ara és el moment de fer-nos costat i de lluitar per les nostres llibertats, ens calen totes les mans, necessitem persones treballadores i gent que no s’arronsi davant els contratemps, ajuda’ns, posat en contacte amb nosaltres, pren-ne part, desperta!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!