Política municipal

El Jovent Republicà Vilafranca es reforça per encarar la nova etapa

D'esquerra a dreta hi ha el Joan Cols, Núria Calvet, Adrià Machuca, Lisbeth Murga, Guillermo Ruiz i Roger Ayats. Eix

D'esquerra a dreta hi ha el Joan Cols, Núria Calvet, Adrià Machuca, Lisbeth Murga, Guillermo Ruiz i Roger Ayats. Eix

La lluita per un habitatge digne, millor transport públic, fer front a la precarització i a l'emergència climàtica i treballar per fer front a les conseqüències socials que ha comportat la pandèmia, amb un fort augment de les malalties mentals en el jovent, formen part de les prioritats de l'organització.

El nou equip es centrarà a treballar per als i les joves vilafranquines en clau republicana, ecologista, socialista i feminista per aconseguir la independència dels Països Catalans i per avançar cap a una societat més justa i que combati les desigualtats, així com ser l'organització política juvenil de referència i teixir una Vilafranca republicana on els i les joves puguin ser escoltats i se sentin partícips d'aquesta Vila.

El Congrés local ha escollit la nova permanent encapçalada per Adrià Machuca com a portaveu i amb Guillermo Ruiz com a secretari d'Organització i en Joan Cols com a Secretari de Finances. La Núria Calvet ha estat escollida secretaria d'activisme, la Lisbeth Murga secretaria de feminismes i per últim en Roger Ayats serà el conseller Nacional per la secció local.

Durant el Congrés es va agrair especialment a la Portaveu sortint, Núria Calvet, la feina feta durant aquest any, malgrat la situació sanitària ha seguit organitzant-se per fer del Jovent a Vilafranca tot un referent polític.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!