Agricultura ecològica

Comunicat d'Ametller Origen sobre el projecte Agroparc Penedès

Projecte Agroparc Penedès d'Ametller Origen. Eix

Projecte Agroparc Penedès d'Ametller Origen. Eix

Proposem implantar tota l’activitat  agroindustrial en un terreny qualificat des de fa més de 15 anys com a polígon industrial,  Can Juncoses. Amb la integració paisatgística i arquitectònica que hem dut a terme, millorem la proposta estandarditzada, situant el polígon industrial en el marge esquerre del torrent per respectar el connector ecològic.

El present i futur dels sistemes agroalimentaris passen per la circularitat de tots els processos i la utilització d’energies renovables. L’Agroparc Penedès serà el primer districte agroindustrial d’energia positiva i CO2 negatiu amb el qual evitarem l’emissió de 1400 tones de CO2 a l’any. 

Per últim, col·laborem amb l'IRTA i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya per impulsar el nou segell d’agricultura sostenible que garanteixi un baix impacte ambiental per reduir la petjada de CO2 i la petjada hídrica dels conreus.

Pel que fa al cultiu de la vinya en el territori, ja fa anys que treballem seguint els criteris de l’agricultura ecològica i seguirem en aquesta línia.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!