Política municipal

Comunicat Demòcrates de Catalunya – Sitges

Magí Almirall i Mònica Gallardo. Eix

Magí Almirall i Mònica Gallardo. Eix

En referència a la candidatura de Junts per Sitges a les pròximes eleccions municipals de Sitges a la que opten, per encapçalar-la, na Mònica Gallardo, cap de l’oposició al Consistori i cap del grup municipal de Junts per Sitges, i en Magí Almirall, exregidor de l’Ajuntament i membre del Govern municipal del Batlle Miquel Forns, Demòcrates de Catalunya – com a integrants de la darrera llista municipal de Junts per Sitges- volem comunicar la nostra posició:

- Encoratgem els quatre regidors a continuar fent la tasca encomiable d’oposició davant un govern a la deriva, composat per un “mosaic de colors” que no genera cap credibilitat ni confiança.

- La greu situació del municipi ha fet disparar totes les alarmes quant a la deriva a la que ens arrossega l’actual govern municipal. La preocupació pel futur del poble i la degradació de la qualitat de vida dels seus habitants han fet multiplicar les veus crítiques que proposen un canvi radical en la manera com es governa l’actual Ajuntament.

- El conjunt de la candidatura de Junts per Sitges ha estat, és i serà l’alternativa més fiable davant el desconcert del desorientat govern municipal. Demòcrates de Catalunya participarem activament en la generació i el debat de les propostes de futur per la nostra vila. Per aquest motiu, ens hem reunit amb les dues persones que opten a encapçalar-la, i els hem expressat la nostra voluntat de sumar i mai de restar, de col·laborar en fer tornar el seny al Consistori i dir prou als cops de timó d’aquest govern.

- Desitgem que el talent i l’enorme actiu que representen ambdós candidats, juntament amb el de tantes altres persones que s’hi vulguin sumar, totes juntes, farem front comú contra el desgavell actual i tornarem el seny, el progrés i la justícia social al nostre poble.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local