Política municipal

El grup municipal d'ERC Cunit surt de la taula de la Comissió de 'Cunit Futur'

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El grup municipal d'ERC Cunit ha decidit sortir de la taula de la Comissió de "Cunit Futur" i no assistirà a més reunions de la Comissió Tècnica d'Assessorament i Coordinació d'aquesta taula. La decisió ha estat pressa conjuntament per l'Executiva Local i el Grup Municipal, ja que les reunions només serveixen per presentar allò que l'equip de govern ha estat estudiant i no són reunions de debat.

Des del grup municipal indiquen que les convocatòries només presenten els títols d'allò que es presentarà i que quan van a la taula, no tenen documentació prèvia per tal que ho puguin valorar. A més, les reunions no serveixen per coordinar, són merament informatives i no són vinculants. De fet, quan s'assisteix a un ple, tots els grups municipals tenen la documentació i informes i d'acord amb això, poden decidir quin tipus de vots en faran conseqüentment.

Des d'ERC Cunit consideren que hi ha temes tan importants com són la modificació que ha sofert la C31 en comparació al projecte inicial, el projecte de càmping que aniria ubicat a Cal Pla amb la piscina de surf o la sentència que obliga a l'ajuntament de Cunit a iniciar el pla de millora urbana (PMU) de la urbanització de Costa Cunit, dels quals s'han assabentat per la premsa o per les xarxes socials que no pas per aquesta taula de comissió "Cunit Futur".

La portaveu i regidora Carme Martínez ha indicat que "des d’ERC Cunit entenem que hi ha projectes que són de poble tan importants com el nou model de recollida de brossa, Miramar o Cal Pla en els quals es necessita de la participació de tots els grups polítics, mentre que l’actual govern format per PSC, Impulsem i en Comú Podem, donen la sensació que volen que només siguem merament observadors de les seves decisions”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local