Pla especial del Port

Olga Arnau respon el PSC per les obres del passeig del port: “dir que estem fent una cosa d’esquenes és dir una mentida”

L’alcaldessa assegura que en el mes de març Ports de la Generalitat va presentar el pla d’inversions al Consell del Port

Júlia Olivé Vilanova i la Geltrú 10-09-2019 17:43 Lectures 3036

El PSC de Vilanova i la Geltrú ha emès una carta acusant el govern d’Olga Arnau d’amagar el projecte de construcció d’un nou passeig del port. L’alcaldessa es defensa, assegurant que és “mentida” que s’estigui fent això “d’esquenes”. Arnau ha explicat en roda de premsa que el passat mes de març, en la reunió del Consell del Port, Ports de la Generalitat va presentar el pla d’inversions.

L’alcaldessa assegura que es van fer rodes de premsa i es va enviar tota la informació a les entitats i regidors que formaven part del consell. En el mes de juliol, ja en el nou mandat, es va tornar a fer una visita al Port, “per fer un seguiment de les obres” assegura l’alcaldessa, i ha recordat que les obres dels projectes ja estan presentades “a tots els estaments que s’havien de presentar”.

En qualsevol cas el consistori assegura que si necessiten més informació relacionada amb les obres del Port ells els hi facilitaran.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré