Pla especial del Port

Olga Arnau respon el PSC per les obres del passeig del port: “dir que estem fent una cosa d’esquenes és dir una mentida”

L’alcaldessa assegura que en el mes de març Ports de la Generalitat va presentar el pla d’inversions al Consell del Port

Júlia Olivé Vilanova i la Geltrú 10-09-2019 17:43 Lectures 3480

El PSC de Vilanova i la Geltrú ha emès una carta acusant el govern d’Olga Arnau d’amagar el projecte de construcció d’un nou passeig del port. L’alcaldessa es defensa, assegurant que és “mentida” que s’estigui fent això “d’esquenes”. Arnau ha explicat en roda de premsa que el passat mes de març, en la reunió del Consell del Port, Ports de la Generalitat va presentar el pla d’inversions.

L’alcaldessa assegura que es van fer rodes de premsa i es va enviar tota la informació a les entitats i regidors que formaven part del consell. En el mes de juliol, ja en el nou mandat, es va tornar a fer una visita al Port, “per fer un seguiment de les obres” assegura l’alcaldessa, i ha recordat que les obres dels projectes ja estan presentades “a tots els estaments que s’havien de presentar”.

En qualsevol cas el consistori assegura que si necessiten més informació relacionada amb les obres del Port ells els hi facilitaran.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament