Sortim o continuem?

La CUP de Vilanova decidirà el dia 25 amb una assamblea oberta si abandona el govern local

La militància podrà presentar alternatives d’acció política i com a resultat es votarà revalidar la permanència en el govern municipal o sortir‐ne

Blanca Albà, Olga Arnau i Marta Jofra. Ajuntament de Vilanova

Blanca Albà, Olga Arnau i Marta Jofra. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El proper diumenge 25 de juliol Capgirem Vilanova i la Geltrú CUP celebrarà l'assemblea oberta per decidir si abandonen el govern local, després que el sector crític de la militància aprovés en la darrera assemblea un "ultimàtum" per canviar les dinàmiques del govern per discrepàncies amb moltes accions. Sota el títol “Sortim o continuem a Govern?: Valoració política global i reptes per als propers dos anys", l'assemblea representa l'acompliment dels acords de l'Assemblea Oberta del passat mes de març i per tant farà balanç de la tasca duta a terme en el si del govern municipal aquests dos anys de mandat, una anàlisi política de la situació interna de l'organització i un retiment de comptes dels acords presos en el document “Mesures de xoc indispensables per seguir formant part del govern municipal” que va presentar un grup de militants a l'assemblea del mes de març.

Durant l'assemblea, la militància podrà presentar alternatives d’acció política i com a resultat es votarà revalidar la permanència en el govern municipal o sortir‐ne.   L'organització ha fet una crida a tota la militància i simpatitzants a participar de l’assemblea que es celebrarà a les 19h al pati de Can Pahissa.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local