Obres pendents

La Generalitat senyala ara l’inici del 2019 per començar les obres de l’escola Agnès de Sitges

El Govern ha tret a licitació el concurs per aixecar l’edifici i manté que el curs 2020-2021 dirà adeu als barracons

ACN Sitges 02-11-2018 20:20 Lectures 2689

Arxivat a:

La Generalitat ha anunciat aquest divendres que les obres de l’escola Agnès de Sitges –en barracons des del 2005- començaran a principis del 2019. El Govern ha tret a licitació les obres de construcció del nou edifici, amb un pressupost de 4,4 milions d’euros (MEUR), mentre que el termini per presentar les propostes acaba el 21 de novembre. El passat mes de juliol, l’Ajuntament i la Generalitat van signar el conveni per cofinançar la construcció de l’escola amb previsió d’iniciar les obres aquest mateix any, però el retard en la licitació trasllada ara la data fins a principis del 2019. Amb tot, Ensenyament manté que l’edifici entrarà en servei el curs 2020-2021.

D’altra banda, l’Ajuntament ja ha fet el pagament d’un milió d’euros en el marc del conveni per cofinançar amb la Generalitat la construcció del centre, de manera que li restaran per pagar 844.000 euros. Els 2,4 MEUR restants els assumirà el govern català.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres