Pacificació del trànsit

La ronda Ibèrica recuperarà parcialment els dos carrils a principis d'octubre

Les obres, que s'han retardat un mes i mig, mantindran els accessos per als serveis d'emergències i eliminaran el cordó d'aparcament

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La ronda Ibèrica recuperarà els dos carrils de circulació en cada sentit durant les properes setmanes. L'Ajuntament havia anunciat que la mesura estaria en marxa amb l'inici del curs, però finalment es retarda l'actuació, que es preveu que s'executi durant la primera quinzena del mes d'octubre. Les obres suprimiran el cordó d'aparcament que havia estat habilitat fa dos anys i mig.

Els principals canvis comporten la supressió del cordó d'aparcament, per a recuperar el carril de circulació en tots dos sentits i la modificació dels límits de velocitat. Els conductors podran circular a 40 km allà on la ronda tingui els dos carrils en cada sentit. Quan la ronda tingui un únic carril de circulació per sentit la velocitat serà de 30 km, com a la resta de carrers i vies urbanes. Aquest és el cas del tram entre les rotondes del carrer del doctor Zamenhof i la carretera de l'Arboç.

Des d'aquest punt de connexió de la ronda Ibèrica amb la carretera BV-2115 i fins a la rambla de Sant Jordi, a l'alçada de la comissaria dels Mossos d'esquadra, ja no es podrà aparcar.

Una altra de les actuacions consistirà en la millora de la connexió entre la ronda Ibèrica i la ronda Europa.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local