CUINA I POESIA
02-08-2020 Última revisió: 12-12-2020 10:24
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us presentem la Truita d’espigalls, una recepta fàcil, ràpida, saludable, local i de proximitat que es cull a la comarca del Garraf. Espigalls de la terreta i ous de gallina de l'hort.
Ingredients
⚡ 4 ous ⚡espigalls ⚡ aceite de oliva virgen extra ⚡dent d'all ⚡pebre negre⠀
Preparació
Es bullen els espigalls fins que estiguin tous. Es posa oli en una paella i un dent d'all a trossos. Quan balli, s'incorporen els espigalls i es saltean una mica. S'afegeix també un xic de pebre. Es baten els ous en un bol i es disposen els espigalls dins (tallats millor). S'integra tot i, si utilitzeu sal, li poseu ara. Es posa una miqueta d'oli a una paella i es llença la barreja. Es belluga la paella perquè qualli la truita i s'espera uns minuts fins que dauri per aquesta banda. Es dona la volta amb l'ajuda d'un plat. Es posa un altre rajolinet perquè no s'enganxi i es dauri per aquesta banda. Es serveix en un plat i s'acompanya amb pa amb tomàquet i… a disfrutar!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, és un miracle molt dolç...
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT