
Comença la Verema del Cava amb trenta singulars propostes enoturístiques
Del 26 d’agost al 17 de setembre, tretze cellers elaboradors de cava obren les seves portes en plena època de verema
- Redacció |
- 23-08-2016
Del 26 d’agost al 17 de setembre, tretze cellers elaboradors de cava obren les seves portes en plena època de verema
Les varietats que s'estan veremant en aquests moments són les primerenques, chardonnay i pinot noir, que s'utilitzen per a l’elaboració de vins base cava
Els primers raïms ja es van collir el 8 d'agost a la DO Costers del Segre i a l'àrea vitícola del Penedès
El Gall Negre del Penedès i la Gamba de Vilanova, estrelles d’una campanya per potenciar la cuina de proximitat de qualitat a tots les restaurants Ve de Gust! de Vilafranca coincidint amb la Festa Major
Els productors confien que si la climatologia acompanya amb pluges i calor moderades s'assoleixi un grau òptim de maduració de les varietats més tardanes com el macabeu o el xarel·lo
La iniciativa, que promouen el vinyeró Rubèn Parera i l’associació Inspira Fundraising, té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen al Penedès i el Garraf
En les tres primeres edicions, el certamen ha gaudit d'un gran èxit de participació tant pel que fa al nombre d'inscripcions, com a la visibilitat i presència als mitjans
L’etapa 2.0 del Gremi s’inaugura coincidint amb la festivitat principal del sector: la celebració de Santa Marta, patrona de l’Hostaleria
Èxit de participació als maridatges 2016 a Vil·la Casals
El Concurs Ciutat Europea del Vi reconeix anualment aquella candidatura que tingui el millor conjunt d’activitats previstes
El sector del vi català exporta el 47% de la seva producció, quan la mitjana total del sector agroalimentari és només del 28%
És un reconeixement a la trajectòria del celler familiar i la seva aposta per la qualitat i els Vins de Terrer.
Els grups de restauradors Vilafranca Ve de Gust! i Menja't Vilanova s'han unit en aquesta iniciativa per reivindicar, a les seves cartes, dos productes de proximitat de qualitat
35 cellers participants i més de 100 vins elaborats 100% amb aquesta varietat, demostren el gran interès per aquesta varietat autòctona del Penedès
El nom de la subzona es podrà aplicar a les etiquetes dels vins de la verema 2016
Més de 240 persones assisteixen al sopar inaugural de la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local