Vilafranca impulsa els microcellers amb el programa “OBRIM VI”
La iniciativa busca millorar la comercialització dels petits cellers, connectar-los amb nous públics i reforçar la marca Penedès
- Redacció |
- 28-10-2025
La iniciativa busca millorar la comercialització dels petits cellers, connectar-los amb nous públics i reforçar la marca Penedès
Durant 5 dies han conegut els orígens vinícoles del Penedès i la gastronomia del territori
Ha rebut 369.170 visitants el darrer any, un 20,81% més que el 2023
La denominació d’origen patrocina l’esdeveniment gastronòmic, que se celebra del 27 d’octubre al 2 de novembre, i impulsa una ruta per restaurants d’alt nivell de la capital catalana
Els visitants valoren l’esdeveniment amb un 8,73 i el 93% pensa tornar l’any vinent
La periodista i sommelier Eva Vicens ha estat l’encarregada d’inaugurar oficialment l’edició d’enguany amb un emotiu discurs, reivindicant l’ofici dels pagesos i l’amor a la terra
Segons les dades de l'INCAVI, el volum de raïm blanc ha crescut un 38% respecte a 2024 i el de raïm negre un 19%
Segons un estudi de Partners for Innovation, aquest sistema podria reduir fins a un 50% les emissions de CO₂, un 70% el consum d’aigua i minimitzar els residus d’envasos
Caso, de 53 anys, arriba des d'Espinaler, on ha estat director general durant 8 anys, i abans va treballar 13 anys com a director de desenvolupament corporatiu al Grup Vichy Catalan
El CEO del grup vinícola augura que els aranzels poden fer caure un 10% les vendes als EUA
El muntatge se situa a cinc metres del terra perquè pugui passar per sota una màquina veremadora automatitzada
La fira celebrarà la XXIX edició en ple debat sobre la incorporació de Corpinnat i Clàssic Penedès
Els productors volen aprofitar el nou escenari per ser “més competitius” respecte competidors com el xampany francès
Del 6 al 28 de setembre, quinze cellers del Penedès i la Conca de Barberà oferiran activitats enoturístiques que combinen natura, gastronomia i tradició vitivinícola
El preu del dòlar també dificultarà la comercialització dels seus vins als Estats Units
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local