El CE Vendrell empata 2 a 2 a la pista del Girona

El proper diumenge 20 de desembre el Vendrell rebrà la visita del Calafell per disputar el partit corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga 20-21, un derbi baixpenedesenc molt esperat

• CE Vendrell |
  • 13-12-2020

El CE Vendrell empata 2 a 2 amb el Noia

El proper partit del CE Vendrell serà el dissabte 12 de desembre, a les 20:30 h, a la pista del Girona, per disputar la jornada 12 de l'OK Lliga 20-21

• 06-12-2020

El CE Vendrell empata 5 a 5 amb el Lloret

Ahir, dissabte 14 de novembre, el Vendrell va empatar amb el Lloret 5 a 5 en el partit corresponent a la vuitena jornada de l'OK Lliga

• 15-11-2020

El CE Vendrell perd 5 a 0 a la pista del Liceo

L'equip de la Corunya s'ha imposat amb claredat amb gols de Franco Platero (minut 6), de Roberto di Benedetto (minuts 8 i 9) i de Marc Grau (minuts 11 i 38)

• 01-11-2020

El CE Vendrell perd contra el Barça per 4 a 8

El Vendrell va plantar cara al Barça, però els homes dirigits per Edu Castro, amb un inspiradíssim Joao Rodrigues que va fer un pòquer de gols, es van acabar imposant i es van emportar els tres punts

• 18-10-2020

El CE Vendrell guanya 5 a 3 l'Igualada

El partit es va jugar a porta tancada i, al finalitzar, l'equip va celebrar la victòria al racó d'Orgull Roig i Negre