Catalunya - Món

Gastronomia

Un arròs a la cassola

Em llevo de matí, animat, i com que em sento de bon humor, em pregunto què podria fer avui per contribuir a la felicitat de l’espècie humana?

  • Bienve Moya |
  • 07-03-2018
Imatge coberta Pinyols madurs, d'Isidre Grau. Eix
Literatura

Pinyols madurs

Amb 'Pinyols madurs' Isidre Grau es mostra com el bon escriptor que és, atrapant els lectors amb les seves històries sorgides dels estímuls que la vida ens subministra a cada instant

  • Teresa Costa-Gramunt |
  • 06-03-2018
Masia Barreres

Lo queremos todo mientras no hacemos nada

El proyecto del nuevo parque comercial en VNG es una oportunidad para muchas cosas. Más allá del hecho de estar en sintonía con él, lo es para enfocar de qué forma planteamos los pros y contras de los retos que tenemos por delante

  • Ciprià Pernas Fidalgo |
  • 06-03-2018
El servei de voluntariat de Mas Albornà. Eix
Dia Internacional de la Dona

Dona, feina i discapacitat

Capgirar la situació és un gran repte i encara queda molt camí per fer. Tot i això comencem a veure una llum d’optimisme a través de la conscienciació i implicació de diversos sectors

  • Raquel Martínez |
  • 05-03-2018
Relats

La noia de les trenes d'or

Deixo aquestes confessions, amagades en el meu cos, per quan sigui trobat

  • Montserrat Lago |
  • 05-03-2018

Pensions (5), evasió de capitals i negocis amb els drets

Tots paguem entre un 30 i un 35% dels ingressos a l’IRPF. Les empreses de l’IBEX paguen un 15% i les SICAV, grans empreses, paguen únicament l’1%. No cal pagar més impostos, el que cal és una fiscalitat justa

  • Llorenç Guasch Terré |
  • 05-03-2018

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local