Cantada per la Pau

Convidem a cantar pel Planeta

Cantada per la Pau. Eix

Cantada per la Pau. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Hem estat 8 setmanes cantant per la Pau a la plaça de la Vila, puntualment a les 19h. amb tothom qui ha volgut afegir-se. Cal dir que cada dia hem estat forces persones però ens hauria agradat haver omplert la plaça de gom a gom i no ha estat així, potser perquè ja ens hem acostumat a que en el món hi ha guerres i “que no hi podem fer res”.

Però com que no ens agrada aquest “no hi podem fer res”, volem seguir cantant, però no només per la Pau, cantarem pel Planeta i per desvetllar sinergies de canvi per tot allò que l’està destruint, buscant cançons que aportin sentit constructiu i positiu.

El sistema econòmic ha generat unes grans piràmides de poder que s'han apropiat de les fonts d'energia i les mantenen amb control, armes i guerres, provocant el patiment de milions de persones amb violència, emigracions, manca dels recursos i, a la vegada, potenciant el Canvi Climàtic.

Estem destruint el Planeta i ja no podem ser només consumidors i espectadors. Cada vegada en som més que ens adonem que hem d’actuar, perquè tothom som els responsables del futur. A part de les activitats que cadascú pugui fer per la seva banda, és molt important que ens unim a un crit de Pau a la vegada que ens impliquem pel canvi de model econòmic. Avui, això és possible perquè mai havíem estat tan interconnectats...  i volem poder veure un dia:

> Que els amos de les fàbriques d'armes es quedin sense persones que les vulguin fabricar...

> Que els soldats, entenguin que no tenen perquè matar o ser matats a les ordres d'uns dictadors i abandonin les armes...

> Que els de dalt de les piràmides, si volen mantenir el poder,  no els quedi cap més remei que convocar tots els presidents del Planeta i signar un GRAN ACORD DE PAU: reconvertir les fàbriques d'armes en fàbriques d'eines per construir i els exèrcits en forces de reconstrucció d'un món que agonitza.

Cantar és una bona manera d'expressar aquest desig col·lectiu de Pau i canvi de model econòmic a la vegada que aporta molts beneficis per la salut personal i col·lectiva:

 • Cantar fa que segreguem endorfines

 • Serveix per descarregar tensions

 • Millora la resposta immunològica

 • Ajuda a millorar la respiració

 • Va bé per al sistema cardiovascular

 • Ajuda a millorar la postura

 • Tonifica la musculatura del ventre

 • Podria prevenir la demencia

 • Neteja les vies respiratòries

 • Ajuda a connectar amb els nadons

 • Fa una mica més fàcil memoritzar

 • Ajuda a connectar amb els altres creant sentit de comunitat i autoajuda.

A partir d’ara cantarem en llocs diferents de Vilanova i la Geltrú, de moment tots els dijous a les 19h. Aquest dijous serà al final de la rambla de la Pau, al peu del monument a Francesc Macià

Des del “cor de la Turuta” convidem tothom qui vulgui afegir-se al grup de whatsapp per tenir informació dels diferents llocs on cantarem cada setmana. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local