Política

Impulsem el Penedès convocarà un congrés fundacional

Imatge d'arxiu de la presentació d'Impulsem Penedès. Eix

Imatge d'arxiu de la presentació d'Impulsem Penedès. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Fa uns mesos que Impulsem el Penedès es va presentar públicament a Vilafranca del Penedès, a la Sala de l’Escorxador. Com es va dir a la presentació, Impulsem el Penedès naixia amb la vocació de ser la veu de la societat civil del Penedès a les nostres institucions.

D’ençà de la posada en marxa del moviment, des d’Impulsem el Penedès assenyalen que han estat sorpresos per la bona acceptació de la seva proposta. Molta gent s’ha posat en contacte i en molts municipis que no es tenia previst, han sorgit persones i grups de veïns que han volgut sumar-se al moviment i donar-li una empenta.

Per tot això, i a proposta del grup impulsor del moviment, s’ha cregut adient la celebració d’un Congrés fundacional de Impulsem el Penedès, on tothom que vulgui s’hi pugui adherir, formar-ne part i participar en el dia a dia del moviment penedesenc.

L’acte del congrés fundacional tindrà lloc a Sant Jaume dels Domenys el dia 12 de novembre d’enguany a les 9:30h. A la web i a les xarxes socials del moviment, www.impulsempenedes.cat, hi trobareu tota la informació.

Per tot això ,des d’Impulsem el Penedès, convidem al conjunt de la societat penedesenca a participar d’aquesta proposta pionera d’establir un moviment polític que gira al voltant del Penedès i la seva gent.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local