Rodalies

Es reforcen els busos Vilafranca-Barcelona en la franja d’hora punta

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest acord l’ha fet públic la Conselleria de Territori diumenge per donar resposta a les demandes de la ciutadania de Vilafranca que ha vist com aquestes últimes setmanes s’han incrementat molt els usuaris de bus arran del caos de la Renfe que segueix oferint un servei lamentable, fet que generava llargues cues i que quedés gent fora.

En aquest sentit Pere Sàbat ha valorat positivament la resposta del govern de la Generalitat, per almenys oferir ni que sigui de forma temporal un reforç de bus per garantir que tothom pugui anar a Barcelona a estudiar o treballar.

Sàbat però afegeix que cal que des de l’Ajuntament es pressioni a Renfe per exigir que no eliminin trams de tren. Actualment i per les obres que hi està havent a la xarxa ferroviària de la R4 només hi ha un tren per hora a Vilafranca. Aquest tren molts dies és d’un sol tram, tres vagons, quan normalment són de dos, és a dir de sis vagons. La situació és que en tres vagons s’hi concentra la gent que abans ocupaven 12 vagons.

Sàbat espera que amb la decisió de la Conselleria de Territori es pugui mitigar les incidències i donar un servei millor a la ciutadania de Vilafranca.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local