Eleccions municipals

Tres dones encapçalen la llista electoral de Vilafranca En Comú

Montse Romagosa amb Elvira Mestres i Montse Rodríguez. Eix

Montse Romagosa amb Elvira Mestres i Montse Rodríguez. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Vilafranca En Comú ha aprofitat la setmana del 8M per presentar els tres primers llocs de la seva llista de cara a les eleccions municipals. A la ja anunciada Montse Romagosa, li acompanyen l'activista social i cultural Elvira Mestres i la mestra d'educació especial Montse Rodríguez.

El grup ha reivindicat el seu compromís feminista i ha exposat que calen més dones i lideratges femenins i feministes en tots els espais, també a les institucions. En aquest sentit, Montse Romagosa ha defensat que és necessari incorporar a Vilafranca la manera feminista de fer política - aclarint que no és exclusiva de les dones- és a dir, afavorint la cerca de consensos, la col·laboració, la capacitat del diàleg i saber detectar les necessitats de les persones i mirar pel benestar de la gent.

La número dos de la llista serà Elvira Mestres Bertran, activista social i cultural, que ha reivindicat l'activisme veïnal i sindical com la seva escola i que ha defensat la seva motivació en presentar-se perquè "el que he après de la societat, siguin estudis o una professió, o siguin les capacitats que hem adquirit com la de parlar en públic, de reflexionar, de treballar en equip, de defensar, de resistir, de fer comunitat, de progressar, de gaudir, ho hem de retornar a la societat.” 

Per acabar, Montse Rodríguez Fidalgo serà la número tres, mestra d'educació especial ha posat l'accent en la necessitat de defensar la inclusió i la coeducació en contra de la segregació d'escolar i social. I ha justificat tel seu pas endavant perquè "estic cansada de queixar-me de les coses que no m'agraden, vaig decidir ja fa uns anys actuar i implicar-me per canviar allò que cal millorar perquè totothom visquem millor."

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local