Eleccions municipals

Vilafranca és més gran que l’espot!

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Per a quina gent de Vilafranca governeu? Ho diem arran de l’espot “Vilafranca és molt gran” pagat amb els diners dels nostres impostos.

Vilafranca te més de 40.000 habitants que vivim repartits en vuit barris. Hi convivim gent de 89 procedències diferents.

Tenim habitatges de tot tipus, i actualment trobar un pis de lloguer en condicions i assequible és quasi impossible. Els espais i el pis que es mostra a l’espot està a l’abast de molt poca gent.

Tenim un 38% de ciutadans que treballen en els sectors de serveis (majoritari), industria, construcció i agricultura (minoritari), que es passen com a mínim 40 hores a la setmana per fer que Vilafranca funcioni.

Tenim 161 entitats culturals, veïnals, esportives, formatives, religioses, sobre cures i salut, etc. on pots sentir-te feliç i col·laborar perquè els del teu voltant ho siguin.

Tenim equipaments socials i veïnals. Tenim escoles, instituts, formació universitària i UNA SOLA BIBLIOTECA.

Tenim centres sanitaris i d’atenció primària.

Tenim esglésies i museus. Tenim bars i restaurants, i vinyes i turons.

Aquesta és la Vilafranca gran!

Entendríem que aquest fos un espot de campanya electoral d’un dels partits que estan al govern i pagat per ells. Però, utilitzar els recursos públics per pagar un espot propagandístic del govern municipal i que representa només a una petita part de la Vilafranca real, no és correcte! 

 

Elvira Mestres, Montse Rodríguez i Montse Romagosa

Vilafranca en Comú

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local