Política municipal

L’espai de gossos a la platja serà una realitat gràcies a Transformem Vilanova i la Geltrú

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Transformem Vilanova i la Geltrú continúa sent la principal força de l’oposició a l’Ajuntament, tal i com es va fer palès al darrer Ple municipal. La formació va aconseguir aprovar les seves tres mocions -el màxim permès-, amb l’objectiu de treballar per una ciutat amable, activa i cohesionada.

“Volem fer, estem fent i farem una oposició propositiva, que lideri l’avanç en qüestions que preocupen a la ciutadania”, ha remarcat Marc Segarra, portaveu del Transformem VNG. “Tenim clar que la nostra feina és escoltar els barris, buscar solucions i portar-les al ple. Queda molt camí per fer, però de moment podem estar satisfets”.

Un espai per a gossos a la platja, una reivindicació ciutadana

Una de les principals reivindicacions dels propietaris i propietàries de gossos de Vilanova i la Geltrú era la manca d’un espai habilitat per a gaudir de les platges a l’estiu. Amb la moció presentada per Transformem Vilanova i la Geltrú, s’aconseguirà establir un espai adient, respectuós amb tots els usuaris i amb el medi ambient, perquè també els gossos puguin accedir-hi.

Transformem VNG també va aconseguir aprovar una moció per realitzar un itinerari de vianants i un carril bici segregat a la carretera C246-A, que va des de Vilanova i la Geltrú a Cubelles. Aquesta mesura facilitarà la mobilitat sostenible i la connexió entre els dos nuclis urbans.

La darrera moció de la formació municipalista fa avançar la regeneració democràtica per la que aposta el Transformem VNG i que va prometre en campanya: la creació d’un organisme d'avaluació de polítiques públiques, que servirà per analitzar i millorar l’eficàcia de les accions i polítiques municipals.

Preguntes sobre la recollida de residus i mobilitat sostenible

Com ja va fer al seu primer Ple, Transformem VNG va fer ús de les dues preguntes adreçades al Govern municipal. La primera d’elles es va centrar en la manca de resultats del servei de recollida de residus, una qüestió que diversos veïns han comentat als regidors del grup municipalista.

D’altra banda, es va preguntar per l’estat del projecte de camí pedalable a la carretera BV-2115, que va del càmping Vilanova Park fins a la rotonda de la Ronda Ibèrica. L’execució d’aquest projecte a estat parat en els darrers anys, tot i les reivindicacions veïnals per poder accedir al nucli urbà sense haver de dependre del vehicle privat.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local