Associacións veïnals

La FAV-VNG convoca l’assemblea general el proper divendres 5 d’abril al Centre Cívic del Molí de Vent

FAV-VNG. Eix

FAV-VNG. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La junta directiva de la Federació d’Associacions Veïnals de Vilanova, convoca aquesta assemblea amb els principals objectius de complir amb els tràmits administratius preceptius, però també per a dinamitzar i potenciar tot el moviment associatiu veïnal de la ciutat.

En aquest sentit la FAV presentarà la memòria d’activitats , el pla d’acció 2024 i el pla de mandat pel període de gestió de la junta actual.

També es farà la proposta d’ampliació de la junta per tal de poder disposar de més efectius per a la gestió dels diferents projectes plantejats; la proposta d’adhesió a la CONFAVC i la presentació del I Congrés del moviment veïnal a Vilanova i la Geltrú, un congrés que vol ser un espai de relació i debat entre les diferents associacions, un espai de coordinació i de treball de propostes per a  millorar la ciutat del present i especialment la del futur;  i un treball que en definitiva ha d’ajudar a fer més fàcil la vida dels veïns i les veïnes

La junta de la FAV-VNG vol recordar la importància de participar en aquesta assemblea, de la implicació de totes les AAVV , i de la necessitat d’avançar plegats cap una ciutat i una societat més col.laborativa i solidaria , en un espai públic  més inclusiu i sostenible.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local