Mediació

Comunicat sobre la situació de l'establiment El Forat del Pany

El Forat del Pany. El Forat del Pany

El Forat del Pany. El Forat del Pany

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Arran dels en què anunciava primer la suspensió de la seva programació musical d'oci nocturn i posteriorment l’obertura de vies de de diàleg amb l’Ajuntament, volem informar dels temes següents:

“L'alcalde FranCisco Romero es va posar en contacte dijous mateix amb la propietat per conèixer la seva visió del que havia passat recentment i després es va reunir amb els departaments municipals de Serveis Jurídics i Policia Local per disposar de tota la informació necessària sobre la motivació dels expedients oberts a l’establiment. Després de copsar els fets, es van obrir una línia de treball per assegurar la continuïtat de l'oferta de El Forat del Pany assegurant la convivència amb el veïnat i una segona línia de mediació que faciliti aquest propòsit.

Des del consistori s'aposta per una oferta d'oci i de lleure de qualitat. L'alcalde sempre ha manifestat que tant de bo hi haguessin més espais com el Forat del Pany i que cal treballar per solucionar el dèficit d'espais públics i privats, per donar sortida a les activitats de les entitats i a la demanda, en general, dels vilafranquins i les vilafranquines. Aquesta ha de ser una prioritat d'aquest nou mandat municipal i aquesta situació ja ve de lluny i ha provocat poca oferta de locals que facilitin aquesta oferta d'activitats. Pel que fa al veïnat que pot al·legar perjudici per activitats de nit, i que requereixen la presència de cossos policials, cal insistir en trobar l’equilibri entre l'oferta de lleure de qualitat i el descans veïnal.

L'alcalde FranCisco Romero aprofita per agrair novament a les entitats i als titulars d’establiments com El Forat del Pany, per les seves iniciatives que van en aquesta línia i celebra la voluntat de diàleg i acord expressada per El Forat del Pany en un comunicat a les xarxes socials ahir a la tarda”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local