SANT PERE DE RIBES

CiU-ViA comprova que Ensenyament treballa per l'ampliació de l'IES de les Roquetes

El tema principal de la reunió va ser la millora de les instal·lacions de l’ensenyament secundari a Les Roquetes. En aquests moments l’IES Alexandre Galí acull tots els alumnes de secundària del poble de Les Roquetes en unes instal·lacions que han quedat clarament petites. Aquesta situació no és nova, s’arrossega de forces anys. A més, la previsió d’un augment gradual de l’alumnat pot fer que s’agreugi la situació si no es realitza alguna acció de millora. A la reunió es va analitzar la problemàtica i tant els membres de CiU-ViA com el diputat comarcal de CiU, Gerard Figueres, van manifestar la necessitat de que es busquin mesures a curt i llarg termini per tal de millorar aquesta situació.

La reunió va permetre comprovar que el Departament d'Ensenyament treballa intensament per cercar vies de solució. En aquest moment estan en ple procés de planificació de les accions a realitzar a tot Catalunya de cara al curs 2012-2013 i tenen ben present la situació de les Roquetes. Serà el coneixement d'aquesta situació concreta i la seva valoració en la globalitat d'accions que cal portar a terme al conjunt del país el que condicionarà la decisió final.

Fa pocs dies el govern de l’Ajuntament de St. Pere de Ribes afirmava en una nota de premsa a la pagina web oficial que "La Generalitat diu ara que no farà el nou institut de les Roquetes". Després de la reunió, podem constatar que aquesta afirmació no es certa. Tal com hem explicat, la Generalitat coneix la situació de les Roquetes, la té present i hi busca solucions.

Lamentem que l’Equip de Govern faci aquestes afirmacions que provoquen neguit entre els pares i mares que han de decidir el futur educatiu dels seus fills mentre, paral·lelament, negocien amb la Generalitat per buscar solucions al tema. I tot plegat en plena campanya electoral. Hi ha un cert grau de cinisme i una clara voluntat electoralista en aquesta actitud.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!