OPINIÓ

Blanco cedeix davant la pressió de CiU-ViA

Gabi Serrano

Gabi Serrano

L'alcalde ha comunicat aquesta tarda als portaveus dels grups polítics municipals que cessa el càrrec polític d'ICV, Gabi Serrano, i que modifica el cartipàs municipal situant Bàrbara Scuderi en regidories més tècniques i menys compromeses políticament.

Finalment, doncs, es redueixen els costos d'una estructura política que havien estat denunciats reiteradament per CiU-ViA per la insostenibilitat que suposaven en un moment de greu crisi econòmica i social. De fet, la pressió de la nostra formació i de la resta de grups de l'oposició ha estat clau per aconseguir aquest canvi.

Des de CiU-ViA havíem explicat que la contractació de Gabi Serrano com a càrrec de confiança responia només a la voluntat d'ICV d'assegurar una influència política a l'estructura governativa de l'Ajuntament, i assegurava la continuïtat de l'activitat política professional a una persona que havia perdut un càrrec electe i de govern en les passades eleccions municipals a Sitges. Aquesta contractació no responia en cap cas a una necessitat de millora de la gestió i es basava exclusivament en equilibris polítics mal entesos.

Ras i curt, era la torna de situacions polítiques i personals anteriors. Una situació deplorable que té, de fet, un únic responsable polític: Josep Antoni Blanco, que a més ho ha mantingut durant ben bé mig any, provocant despeses i incentivant la desafecció de la ciutadania envers el conjunt de la classe política.

Un cop informats del canvi, des de CiU-ViA valorarem el conjunt de la nova proposta d'acord amb criteris d'eficiència en el treball, d'adaptació dels costos a les circumstàncies econòmiques i a la representativitat política conforme al resultat de les eleccions democràtiques.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!