Polèmica contractació agents cívics

El PP contracta una empresa afí per gestionar els agents cívics

CUP Sitges 14-08-2013 9:57 Lectures 1967

Arxivat a:

Des de la CUP-Sitges denunciem que el PP municipal des de la regidoria de Seguretat Ciutadana ha contractat una empresa afí per la gestió dels Agents Cívics. A més, com podem veure pels nostres carrers, un dels agents és membre de les joventuts del mateix partit.

En el transcurs del Ple municipal passat a una pregunta de la CUP el regidor de PP i 1r tinent d'alcalde Jorge Carretero va desvelar el nom de l'empresa encarregada de gestionar el nou servei d'Agents Cívics i quin és el seu pressupost.

Grupo Avelor S.C.P., amb domicili a Cubelles i amb lligams (per nosaltres clars) amb el PP ha estat l'escollida per gestionar el servei estival dels controvertits agents a canvi de 15.000€ del pressupost públic municipal.

Si bé de moment no podem denunciar cap il·legalitat amb la contractació mitjançant el que es coneix com un contracte negociat (concurs restringit a tres empreses escollides a dit), sí que volem denunciar aquesta clara pràctica clientelar entre el PP local i l'anomenada empresa. Entrant a la pàgina www.avelorauxiliares.com, dins de l'apartat “Quiénes somos”, podem observar una fotografia força reveladora on hi apareix el regidor vilanoví i actualment portaveu adjunt del PP al Parlament Santi Rodríguez (a la imatge) junt amb el que creiem és el màxim responsables de l'empresa.

Si aquesta pràctica no fos prou reprovable, els quatre Agents Cívics compten entre les seves files amb un important membre de les Nuevas Generaciones de Sitges i que des de que el PP va entrar al govern municipal hem vist com es multiplicava la seva presència pública en comissions com la de Carnaval o de Reis, per exemple.

Des de la CUP rebutgem aquestes pràctiques polítiques que, si bé s'han dut a terme durant anys sense cap impediment i per part de tots els partits polítics, són accions molt criticables i font del desprestigi actual de la política. Instem al govern local a que estudii la problemàtica i prengui accions per evitar que es repeteixin futures contractacions sospitoses com aquesta. Des de la CUP continuarem vigilants.


Cap a la Unitat Popular

CUP

CUP

Una porta oberta més per a la construcció d'una vila crítica, justa i igualitària

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No