Pressupost municipal Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes aprova un pressupost que mira cap al futur

El Ple de la Corporació va aprovar dilluns el pressupost per a 2015, que dóna continuïtat als objectius pactats entre CiU-ViA i UM9 amb el suport de la regidora Bàrbara Scuderi i consolida, d’aquesta manera, l’acció municipal dibuixada en el darrer any i mig.

El pressupost dóna continuïtat als posicionaments que es van establir l’any passat de millora dels serveis, millora dels serveis socials, ajudes a la població amb més risc d’exclusió amb consonància amb el foment de l’ocupació, millora de l’estat de la via pública i un manteniment total de la plantilla de l’ajuntament.

Així mateix, també fa incidència en la recuperació dels espais públics com la Casa de la Vila, el Local o el Teatre de Les Roquetes.

D’altra banda, gràcies a la feina realitzada durant aquest darrer any hem incorporat al pressupost un increment en el suport a ajudes, tant pel que fa a banc d’aliments com, sobretot, al pla de xoc contra la pobresa energètica amb un increment de l’aportació econòmica molt important.

També s’incorporen al pressupost les partides necessàries per donar continuïtat al pla de reactivació econòmica, mantenint els criteris d’actuació en en què s’estructura aquest pla, i assegurant la continuïtat de les obres de millora de via pública i espais municipals.

El pressupost incrementa també la col·laboració amb entitats culturals i cíviques del municipi com a base de dinamització cultural i cívica. S’estableixen les partides necessàries per assumir serveis de les urbanitzacions com a conclusió de processos de recepció, un punt important en la gestió del municipi.

Són uns bons pressupostos, que dintre de les dificultats econòmiques i legals que ens condicionen, poden donar resposta a les necessitats dels ciutadans i avançar cap a una millor qualitat en els serveis que es donen.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!