Educació

Cambridge reconeix quatre estudiants del BSB entre els millors d'Espanya

Eix. British School of Barcelona

Eix. British School of Barcelona

The British School of Barcelona (BSB), centre educatiu que té com a objectiu aconseguir l'excel·lència acadèmica unida al desenvolupament personal i social dels alumnes, ha tornat a demostrar les seves competències a nivell internacional assolint uns resultats molt destacats en el programa Outstanding Cambridge Learner Awards. Aquesta prova avalua els coneixements acadèmics dels alumnes de més de 40 països que participen en aquests exàmens configurats per la Universitat de Cambridge.

En aquesta última edició, tres dels estudiants del BSB, d'edats compreses entre 16-19 anys, van brillar en els tests d'aquests prestigiosos premis. Els alumnes van sobresortir en quatre de les assignatures de la categoria Top in Spain: Geografia, Biologia, Química i Literatura anglesa.

Un quart alumne de l’escola també va destacar en la categoria High Achievement per a joves d’entre 14 y 16 anys per la seva excel·lència en Física.

El director de Desenvolupament d'Escoles de Secundària a Europa de Cambridge, Nick Mazur, també va destacar el gran paper dels estudiants del BSB: "És molt gratificant poder felicitar els estudiants i els professors de The British School of Barcelona que han treballat intensament per aconseguir resultats excepcionals. Els resultats són un reflex de l'enorme talent que hi ha a Espanya. Els alumnes de The British School of Barcelona tenen un futur prometedor ".

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!