Educació

Cambridge reconeix quatre estudiants del BSB entre els millors d'Espanya

Redacció 21-05-2015 17:10 Lectures 1573
Eix. British School of Barcelona

Eix. British School of Barcelona

The British School of Barcelona (BSB), centre educatiu que té com a objectiu aconseguir l'excel·lència acadèmica unida al desenvolupament personal i social dels alumnes, ha tornat a demostrar les seves competències a nivell internacional assolint uns resultats molt destacats en el programa Outstanding Cambridge Learner Awards. Aquesta prova avalua els coneixements acadèmics dels alumnes de més de 40 països que participen en aquests exàmens configurats per la Universitat de Cambridge.

En aquesta última edició, tres dels estudiants del BSB, d'edats compreses entre 16-19 anys, van brillar en els tests d'aquests prestigiosos premis. Els alumnes van sobresortir en quatre de les assignatures de la categoria Top in Spain: Geografia, Biologia, Química i Literatura anglesa.

Un quart alumne de l’escola també va destacar en la categoria High Achievement per a joves d’entre 14 y 16 anys per la seva excel·lència en Física.

El director de Desenvolupament d'Escoles de Secundària a Europa de Cambridge, Nick Mazur, també va destacar el gran paper dels estudiants del BSB: "És molt gratificant poder felicitar els estudiants i els professors de The British School of Barcelona que han treballat intensament per aconseguir resultats excepcionals. Els resultats són un reflex de l'enorme talent que hi ha a Espanya. Els alumnes de The British School of Barcelona tenen un futur prometedor ".


Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres