Summer school

L'Escola d'Estiu del BSB ensenya anglès i ajuda a formar ciutadans globals

BSB 04-06-2015 10:10 Lectures 1305
BSB. Escola d’Estiu

BSB. Escola d’Estiu

The British School of Barcelona (BSB), centre educatiu l’objectiu del qual és aconseguir l’excel·lència acadèmica unida al desenvolupament personal i social dels seus alumnes, prepara, un any més, la seva Summer School.  El campus permet a nens i nenes conviure en un entorn anglosaxó mentre gaudeixen practicant activitats educatives i esportives.

La multiculturalitat i la immersió dins la llengua anglesa contribueixen a que els participants es familiaritzin amb el concepte de ciutadans del món.

La proposta del BSB s’obre per joves de 3 a 15 anys organitzats en diferents programes que estan dissenyats per satisfer les seves necessitats amb un objectiu en comú: aprendre anglès. Els més petits es submergiran en l’idioma a través de la música, els jocs i la literatura.

Pel grup pre-adolescent, hi ha previst un programa variat d’activitats que fomenten la creativitat i la pràctica de l’idioma de forma relaxada i informal. Pels qui ho desitgin, també s’inclouen diversos esports, classes de natació diària, així com altres esports aquàtics al Canal Olímpic.

Pel que fa als més grans, l’Escola d’Estiu els proporcionarà les eines perquè aprenguin a desenvolupar-se en púbic utilitzat estratègies comunicatives adequades a una varietat de situacions socials, com ara debats, presentacions, activitats teatrals, entre d’altres...

Benjamin Franklin va dir: “Digues-m’ho i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc” i precisament això és el que pretén The British School of Barcelona amb la seva Summer School 2015.


Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres