Empreses

Primer aniversari del Grup BNI BPS negocis

Reunió bni negocis Sitges. Eix

Reunió bni negocis Sitges. Eix

El proper dijous 20 d’octubre, a tres quarts de set del matí, empresaris de la zona del Garraf i Penedès es reuniran a l’Hotel Antemare per celebrar el primer aniversari del grup en un dia especial per a convidats. 

La impulsora d’aquesta iniciativa és BNI (Business Network International), una organització professional de networking que té com a principal objectiu fomentar l’intercanvi d’oportunitats de negocis, facilitant nous clients pels seus membres. L’any passat, més de 200.000 membres de BNI, a 67 països, varen generar referències amb un valor en negoci tancat de més de 9.300 milions d’euros. És l’organització del seu gènere amb més èxit del món, doncs compta amb més de 200.000 Membres al món. A Espanya hi ha 203 grups i els últims 12 meses els membres de BNI han facturat 255.640.000€.

El que fa que BNI sigui únic és el fet que només permet l’entrada d’una persona per activitat professional en qualsevol grup. D’aquesta manera, els membres de BNI no tenen conflicte a l’hora de rebre referències, perquè cap dels seus competidors pot participar en el seu mateix grup.

La filosofia de BNI, fundada als EUA ara fa més de 30 anys, és el “Givers GainTM”, és a dir, “els que donen, rebran”. Així, el fet de generar referències pels companys del grup és el que fa que un membre de BNI obtingui les seves pròpies referències.

Actualment, el valor mitjà d’augment de negoci d’una empresa és d’un 20% el primer any per a cada empresa que el Membre representa dins d’un grup de BNI gràcies a les referències de negoci obtingudes, prohibint-se les comissions en el passi de referències. 

La iniciativa de BNI, que pretén formar una comunitat de 300+ empresaris a la comarca, amb més de 10 grups, vol contribuir també a ajudar a moltes empreses i, per tant, a moltes famílies, a sortir de la crisi. La reunió del Grup BNI BPS Negocis tindrà lloc el dijous dia 20 a les 6:45h del matí i fins les 9:15, a l’Hotel Antemare de Sitges. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!