Llei d’emprenedors

D'emprenedors a emprenedors

Els assistents, a més, també rebran assessorament individualitzat totalment de franc per poder tenir èxit en el seu negoci

Gestingral 04-11-2016 19:34 Lectures 503
D'emprenedors a emprenedors. EIX

D'emprenedors a emprenedors. EIX

La delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb Gestingral i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza el DISSABTE 12 DE NOVEMBRE una sessió de formació totalment gratuïta per a tots els ciutadans de la vegueria del Penedès interessats en conèixer els avantatges que ofereix la llei d’emprenedors.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a dos quarts de sis de la tarda (17:30h) i es realitzarà a l’antiga seu de la Cambra de Comerç al Garraf (Rambla Principal, 7, Vilanova), Amadeu Pujol, president de la delegació i administrador de Gestingral, explicarà de forma clara i precisa les bonificacions, descomptes i avantatges als quals poden optar autònoms i nous empresaris.

Els assistents, a més, també rebran assessorament individualitzat totalment de franc per poder tenir èxit en el seu negoci.

Què s’ha de fer per apuntar-s’hi?

Tots els interessats a rebre la formació gratuïta han de confirmar prèviament la seva assistència trucant al telèfon 902 448 448 (Ext 1040) o mitjançant el correu vilanova@cambrabcn.org

Per demanar més informació sobre l’acte també podeu posar-vos en CONTACTE amb Gestingral a través del telèfon 93 814 16 87, mitjançant el correu info@gestingralgrup.com o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No