Via pública

C's Calafell sol·licita ampliar l'horari del pàrquing del CAP de Segur

(CAP) de Segur de Calafell. Eix

(CAP) de Segur de Calafell. Eix

El portaveu de Cs a Calafell, José Manuel Tejedor, proposa "una nova senyalització i la instal·lació de bandes rugoses a la calçada"

Calafell, dimarts 4 d'abril de 2017. El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) Calafell a Calafell, José Manuel Tejedor, li ha recordat al regidor de via pública, Juanjo García, durant la celebració del ple ordinari d'abril la necessitat de "millorar la senyalització viària propera al nou Centre d'Atenció Primària (CAP) de Segur de Calafell per a la seguretat dels veïns". I ha explicat que "amb l'obertura del nou CAP, l'avinguda Espanya ha multiplicat l'afluència de vianants i el trànsit de vehicles". Per això, "calen mesures específiques com una nova senyalització vertical, horitzontal i de la calçada". Així com "la instal·lació de bandes rugoses que garanteixin que es respecta el límit de velocitat interurbà".

En el mateix sentit, el portaveu de la formació taronja ha sol·licitat "ampliar l'horari del pàrquing del CAP" perquè "l'actual horari és incòmode per a molts veïns que acudeixen al centre a primera hora, quan el pàrquing encara no està obert". D'aquesta manera, es pretén "evitar aglomeracions de vehicles que podrien dificultar o impedir el trànsit d'altres vehicles i vianants". Tanmateix, ha recordat que la petició de Cs "és una necessitat urgent que s'havia sol·licitat amb anterioritat en altres plens, en comissions i a través d'una entrada per registre".

Finalment, José Manuel Tejedor ha celebrat "l'aprovació del protocol d'actuació davant diferents situacions d'assetjament laboral a l'Ajuntament", i que "s'inclogui l'aportació de Cs d'incloure la identitat de gènere com un dels motius" per "prevenir d'aquesta manera qualsevol situació de discriminació de qualsevol persona del col·lectiu transsexual".

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local